Logopédia

Logopédia

2015-11-11

Szerző: Bartos Erika


Nagy öröm és jóleső visszajelzés nekem, hogy a versesköteteimet szívesen használják a kisgyerekekkel foglalkozó logopédusok. Köszönöm a kedves sorokat Szabóné Vékony Andreának, és Juhász Gábornénak! Szintén örömmel olvastam az Életszépítők magazin „Logopédiai gyakorlatok ovisoknak” című írásában Hógolyó című kötetem ajánlóját.

http://eletszepitok.hu/logopediai-gyakorlatok-ovisoknak-beszedfejleszto-feladatok-otthonra-2/

"A hétköznapi gyermekélményeket megelevenítő, könnyen tanulható, ritmusos versek tökéletesen alkalmasak az "együtt verselésre" és a "versöröm" megélésére. Logopédusként külön örülök annak, hogy a Hógolyó c. kötetben bővült a sziszegő hangok és az R hang gyakorlására is kiválóan alkalmas mondókák tárháza."
Szabóné Vékony Andrea, gyógypedagógus-logopédus."Kétgyermekes anyukaként és fejlesztő pedagógusként naponta előkerülnek Bartos Erika versei mind az otthonunkban, mind a munkám során. A szövegek fülbemászóak, dallamosak, ezért könnyen megtanulhatók. A gyerekek imádják a melléjük rajzolt történeteket is, mely nagy segítséget nyújt és sikerélményt ad a kissé visszahúzódó, nehezen megnyíló, nehezen kommunikáló kicsik számára."
Juhász Gáborné, magyar szakos tanár, fejlesztő pedagógus.


Címkék: vers


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás