Kiállítás a FSzEK Kisgalériájában

Kiállítás a FSzEK Kisgalériájában

2016-10-01

Szerző: Bartos Erika

 

 

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárának Kisgalériájában kiállítás nyílt Budapest titkai című könyvem eredeti grafikáiból. A megnyitón Sándor Tibor, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Budapest Gyűjteményének osztályvezetője mondott köszöntőt, majd Janikovszky János, a Móra Könyvkiadó vezérigazgatója nyitotta meg a kiállítást, mely 2017. január végéig látogatható. Köszönöm a fotókat Holub Mihálynak és Kosik Richárdnak!

 


   

 

Mizsei Anett írása az archichat blogon

Több, mint három évig dolgoztam óriási lelkesedéssel ezen a könyvön, először lépve ki a mesekönyvek világából, eredeti építészmérnöki végzettségemhez visszanyúlva.

Bartos Erika Budapest titkai című könyve páratlan ajándék. Az album egyesíti a tudományos igényességet a laikus olvasó tájékoztatásával, a történeti dokumentációt a szórakoztató irodalommal, az épületek szabatos leírását pedig saját rajzaival és olyan lenyűgöző felvételekkel illusztrálja, amelyeket az olvasó másutt még nem láthatott. Dr. Meggyesi Tamás DSc. professzor emeritus, Ybl- és Széchenyi-díjas építészmérnök, az MTA doktora.

 

    


Címkék: építészet


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel Megosztás